skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

in English in German in Spanish in Swedish in French in Italian in Greek на български in Esperanto

Здравейте, в този пример имате възможност да направите ДДС малко по-различен за различните напитки, като издърпате плъзгачите в приложението за ДДС, което достигате, като кликнете върху линка по-долу. Компютърната програма гарантира, че останалите ставки на ДДС се коригират така, че общата стойност на ДДС за държавата остава непроменена, което виждате от другите ленти автоматично компенсирани – в този случай, така че хоризонталните (или вертикалните) ленти да имат непроменена средна стойност.

Това уеб приложение се разработва, така че постепенно ще се добавят нови функции. Можете също да помогнете за това, като изпратите коментари във форума на тази страница.

Целта е да се даде възможност на обществеността да контролира пазарите, така че потреблението [чрез обучение по този въпрос] ще стане по-екологосъобразно и по този начин по-благоприятно за околната среда (надявам се!). Това става все по-важно, тъй като човечеството все повече доминира в природата на нашия малък свят. Въздействията върху околната среда (събиране на горите, емисии на CO2, размразяване и др.), Които водят до изменение на климата, например, трябва да бъдат премахнати в рамките на 10 години, често се казва.

Тук сега имате възможност да повлияете на този процес и да допринесете със собствените си мисли.

Трябва да кликнете върху тази връзка, за да изпробвате приложението за ДДС за MIED.

След това ще стигнете до страница с две връзки, където можете да изберете панел за гласуване, ако искате да опитате да изтеглите плъзгачите и да гласувате, и можете да изберете администраторския панел, за да получите статистика за всички анкети. Когато имате готовност за диференциране, кликнете върху „гласувай готов“ [Swe: Röstat klart], за да го регистрирате, след това кликнете върху „Назад“ [Swe: Tillbaka] (на портала за ДДС приложения), за да можете да изберете в ”Административния панел”, където можете да кликнете върху ”Преглед на историята” [Swe: Visa historik], за да видите всички подадени гласове. Там ще видите новия си глас (а) в долната част на тази страница.

Например, тук са два скрийншота, показващи глас в панела за глас и статистика за няколко такива гласа в административния панел. Тъй като това е храна, ние започваме от 12% за всички видове напитки:

A mied vote

the Admin-panel

Back To Top