skip to Main Content
1-800-987-654 admin@totalwptheme.com

in English in German in Spanish in Swedish in French in Italian in Greec in Bulgarian in Esperanto

Γεια σας, σε αυτό το παράδειγμα, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τον ΦΠΑ λίγο διαφορετικό για διαφορετικά ποτά τραβώντας τα ρυθμιστικά στην εφαρμογή ΦΠΑ που φτάνετε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Το πρόγραμμα ηλεκτρονικών υπολογιστών εξασφαλίζει ότι οι άλλοι συντελεστές ΦΠΑ προσαρμόζονται έτσι ώστε ο συνολικός ΦΠΑ στην κατάσταση να παραμείνει αμετάβλητος, ο οποίος βλέπετε από τις άλλες γραμμές να αντισταθμίζονται αυτόματα – στην περίπτωση αυτή, έτσι ώστε οι οριζόντιες (ή κάθετες) γραμμές να έχουν αμετάβλητη μέση τιμή.

Αυτή η εφαρμογή ιστού βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε νέες λειτουργίες θα προστεθούν σταδιακά. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε να το κάνετε αυτό υποβάλλοντας σχόλια στο φόρουμ αυτής της σελίδας.

Στόχος είναι να δοθεί στο κοινό η ευκαιρία να ελέγξει τις αγορές έτσι ώστε η κατανάλωση [μέσω της κατάρτισης σε αυτό] να γίνει περισσότερο περιβαλλοντικά συνείδηση ​​και κατά συνέπεια πιο φιλική προς το περιβάλλον (ελπίζουμε!). Αυτό γίνεται όλο και πιο σημαντικό, καθώς η ανθρωπότητα κυριαρχεί όλο και περισσότερο στη φύση στο μικρό μας κόσμο. Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις (η συγκομιδή των δασών, οι εκπομπές CO2, η απόψυξη κλπ.) Που οδηγούν στην αλλαγή του κλίματος, για παράδειγμα, πρέπει να εξαλειφθούν εντός 10 ετών, συχνά αναφέρεται.

Εδώ έχετε τώρα την ευκαιρία να επηρεάσετε αυτή τη διαδικασία και να συνεισφέρετε με τις δικές σας σκέψεις.

Θα πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να δοκιμάσετε την εφαρμογή ΦΠΑ για το MIED.

Στη συνέχεια, θα έρθετε σε μια σελίδα με δύο συνδέσμους όπου μπορείτε να επιλέξετε τον πίνακα ψηφοφορίας αν θέλετε να δοκιμάσετε να τραβάτε τα ρυθμιστικά και να ψηφίζετε και μπορείτε να επιλέξετε τον πίνακα διαχείρισης για να λάβετε στατιστικά στοιχεία σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Όταν έχετε ψηφοφορία για τη διαφοροποίηση, κάντε κλικ στην επιλογή ”ψηφοφορία έτοιμη” [Swe: Röstat klart] για να την καταγράψετε, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ”Πίσω” [Swe: Tillbaka] (στην πύλη εφαρμογής ΦΠΑ) στο ”Πίνακας διαχειριστών”, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στο ”Προβολή ιστορικού” [Swe: Visa historik] για να δείτε όλες τις υποβληθείσες ψήφους. Εκεί βλέπετε τη νέα σας ψηφοφορία στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Για παράδειγμα, υπάρχουν δύο στιγμιότυπα οθόνης που εμφανίζουν μια φωνή στην οθόνη φωνής και στατιστικά στοιχεία για πολλές από αυτές τις ψηφοφορίες στον πίνακα διαχείρισης. Εφόσον πρόκειται για φαγητό, ξεκινάμε από 12% για όλους τους τύπους ποτών:

A mied vote

the Admin-panel

Back To Top